Fazolový krém se zakysanou smetanou
- Přidat foto
-
Reklama
Splňujete pravidlo o třech luštěninových jídlech za týden? Polévky jsou dobrým způsobem, jak luštěniny zařadit do jídelníčku častěji. Fazolová polévka se zakysanou smetanou je výborná i jako večeře.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Fazole namočíme přes noc do vody.
2.
Vodu vylijeme, nalijeme novou a vaříme se lžičkou soli a bobkovým listem do změknutí. Přiléváme vodu.
3.
Z lednice vyndáme zakysanou smetanu, musí mít pokojovou teplotu.
4.
1 naběračku hotových fazolí dáme stranou.
5.
Vyndáme bobkový list a vše prošleháme tyčovým mixérem do hladké směsi.
6.
Vrátíme celé fazole a ochutíme polévku pepřem, solí a majoránkou. Krátce prohřejeme a vypneme.
7.
Vmícháme zakysanou smetanu a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 1 hod celkem |
Množství: | 8 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 4 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
110.19 kcal |
Protein |
5.99 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
12.23 g
0.96 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
2.71 g
1.31 g
|
Reklama
Reklama