Fazolový krém se zakysanou smetanou

Splňujete pravidlo o třech luštěninových jídlech za týden? Polévky jsou dobrým způsobem, jak luštěniny zařadit do jídelníčku častěji. Fazolová polévka se zakysanou smetanou je výborná i jako večeře.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Fazole namočíme přes noc do vody.
2.
Vodu vylijeme, nalijeme novou a vaříme se lžičkou soli a bobkovým listem do změknutí. Přiléváme vodu.
3.
Z lednice vyndáme zakysanou smetanu, musí mít pokojovou teplotu.
4.
1 naběračku hotových fazolí dáme stranou.
5.
Vyndáme bobkový list a vše prošleháme tyčovým mixérem do hladké směsi.
6.
Vrátíme celé fazole a ochutíme polévku pepřem, solí a majoránkou. Krátce prohřejeme a vypneme.
7.
Vmícháme zakysanou smetanu a můžeme podávat.

Od: Ráďa 78, 13.8.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod celkem
Množství: 8 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 4 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
110.19 kcal
Protein
5.99 g
Sacharidy
z toho cukr
12.23 g
0.96 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
2.71 g
1.31 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama