Hovězí maso s fazolemi
- Přidat foto
-
Reklama
Jídlo, které potřebuje delší čas na přípravu, ale výsledek je výborný. Hovězí maso jde s chutí fazolek hezky dohromady a můžete si jej dát s rýži nebo pečivem.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Fazole si namočíme přes noc do vody.
2.
Cibuli nakrájíme na drobné kousky a orestujeme na rozehřátém oleji. Hovězí maso nakrájíme na kostičky a dáme restovat na cibuli. Okořeníme.
3.
Promícháme s cibulí a kořením, podlijeme vodou a dusíme alespoň 3 hodiny na mírnou teplotu.
4.
Na poslední půl hodinu přidáme fazole a vaříme doměkka.
5.
Ochutíme rajčatovým protlakem, cukrem a papričkami. Podáváme s pečivem nebo s rýží.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
12 hod příprava 3 hod vaření 15 hod celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 39 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
638.96 kcal |
Protein |
37.58 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
27.05 g
9.08 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
40.36 g
11.01 g
|
Reklama
Reklama