Pomazánka z tresky
- Přidat foto
-
Reklama
Rybí pomazánka jemné chuti, kterou si oblíbí i menší děti. Pomazánka je lehká s nádechem kopru.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Nejprve si uvaříme vejce na tvrdo.
2.
Na pánvi rozehřejeme trochu másla a opečeme na ní osolenou tresku a necháme vychladnout.
3.
Poté dáme tresku do mixéru, přidáme cibuli na kostičky, vařené vejce a zbytek všech ingrediencí.
4.
Pořádně prošleháme a dochutíme citronovou šťávou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 15 min vaření 35 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 38 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
327.73 kcal |
Protein |
25.68 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
2.70 g
1.29 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
23.38 g
13.70 g
|
Reklama
Reklama