Candát na pivu
- Přidat foto
-
Reklama
Candát na másle nebo candát na kmínu? Jistě znáte. Ale znáte candáta na pivu? Rozhodně vás nezklame.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Pivo smícháme s kořením a prolisovaným česnekem.
2.
Vezmeme zapékací mísu nebo pekáč s víkem. Omytého candáta dáme na pekáč a podlijeme směsí.
3.
Pečeme na 180 stupňů asi 40 minut. Podáváme s brambory.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
2 min příprava 40 min vaření 42 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 155 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
295.16 kcal |
Protein |
53.19 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
5.45 g
0.27 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
2.80 g
0.55 g
|
Reklama
Reklama