Špekáčkový perkelt na ohni
- Přidat foto
-
Reklama
Tento recept jsme si u nás doma vymysleli, protože už nás nebavilo sedět u ohně a opékat špekáčky. Chtěli jsme změnu a myslím, že se nám vydařila.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vezmeme si pekáč, který nám není líto dát na oheň. Vymažeme olejem a nakrájíme špekáčky na kolečka, cibuli na kolečka, papriku na proužky a vše dáme do pekáče.
2.
Cuketu si nakrájíme na kostky, slaninu na proužky a taky přidáme do pekáče.
3.
Dále prolisujeme česnek, osolíme, opepříme, dáme majoránku, kečup, hořčicí a zalijeme polovinou piva. Tu druhou si necháme na podlévání.
4.
Rozpálíme oheň, chvíli počkáme až se nám vytvoří uhlíky a pekáč dáme na mřížku nad uhlíky. Během pečení míchané a doléváme pivem.
5.
Až se nám vše spojí a pivo se odpaří, asi po 30 minutách, tak se do toho můžeme pustit.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 30 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 22 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
405.97 kcal |
Protein |
11.27 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
22.29 g
6.31 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
27.25 g
7.81 g
|
Reklama
Reklama