Rybí filé na smetaně
Děti nemají ryby příliš v oblibě, pokud to nejsou smažené filety v trojobalu nebo přímo rybí prsty. Zkusili jsem filety se smetanou a oběd zmizel z talířů do pár minut. Vyzkoušejte to také.
Reklama
Postup přípravy
1.
Smetanu ke šlehání smícháme s kořením. Do směsi vložíme rybí filé a necháme v lednici alespoň 1 hodinu. Čím déle, tím lépe.
2.
Brambory oškrábeme a vaříme jen 12 minut. Měly by zůstat předvařené.
3.
Vezmeme zapékací mísu. Do mísy dáme filé i se smetanou. Přidáme předvařené brambory.
4.
Uzavřeme poklicí a dáme péct na 30 až 40 minut na 180 stupňů.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
1,007.33 kcal |
Protein |
36.54 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
49.15 g
8.15 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
73.39 g
46.21 g
|
Reklama
Reklama