Zelňačka s klobásou
- Přidat foto
-
Reklama
Pokud milujete pokrmy se zelím, červená zelňačka bude pro vás tou pravou volbou.
Reklama
Ingredience
-
- nebo
Na jíšku
Postup přípravy
1.
Zelí si scedíme a můžeme pokrájet na menší kousky. Dusíme spolu s bobkovým listem, novým kořením a celým pepřem asi 20 minut.
2.
Brambory pokrájené na kostičky uvaříme do poloměkka zvlášť.
3.
V dalším hrnci si na tuku zpěníme cibuli, přidáme klobásu nakrájenou na kostičky, restujeme, zasypeme sladkou červenou paprikou a drceným kmínem.
4.
Přidáme brambory, zelí (celý obsah hrnce, necedíme, pouze vyjmeme koření), vodu nebo vývar a chvíli necháme probublávat, aby se nám propojily všechny chutě a dovařily brambory. Nakonec zahustíme jíškou, podle chuti dosolíme, okyselíme nebo naopak dosladíme.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 1 hod celkem |
Množství: | 5 × porce |
Autor: | Šárka75 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 18 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
344.38 kcal |
Protein |
9.32 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
34.16 g
3.50 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
17.62 g
4.68 g
|
Reklama
Reklama