Plněný hermelín
- Přidat foto
-
Reklama
Pro milovníky sýrů je tento recept jako stvořený. Zkuste tuhle variantu a budete mile překvapení. Sýr je dobrý hlavně k vínu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Hermelín si podélně rozřízneme a vydlabeme vnitřek.
2.
Hmotu si dáme do misky, přidáme máslo, debrecínku na malé kostičky, česnek, sůl, pepř, nasekané vlašské ořechy a vše smícháme.
3.
Vydlabaný hermelín si vyložíme drobnými na kolečka nakrájenými olivami.
4.
Poté ochucenou hmotu vrátíme do hermelínu. Je toho trochu více takže všechno tam pořádně namačkat. Slepíme hermelín do původního tvaru a zabalíme do alobalu.
5.
Necháme v lednici ztuhnout a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 15 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 50 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
704.42 kcal |
Protein |
28.57 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
3.50 g
1.39 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
64.85 g
32.54 g
|
Reklama
Reklama