Plněný hermelín

Pro milovníky sýrů je tento recept jako stvořený. Zkuste tuhle variantu a budete mile překvapení. Sýr je dobrý hlavně k vínu.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Hermelín si podélně rozřízneme a vydlabeme vnitřek.
2.
Hmotu si dáme do misky, přidáme máslo, debrecínku na malé kostičky, česnek, sůl, pepř, nasekané vlašské ořechy a vše smícháme.
3.
Vydlabaný hermelín si vyložíme drobnými na kolečka nakrájenými olivami.
4.
Poté ochucenou hmotu vrátíme do hermelínu. Je toho trochu více takže všechno tam pořádně namačkat. Slepíme hermelín do původního tvaru a zabalíme do alobalu.
5.
Necháme v lednici ztuhnout a můžeme podávat.

Od: Petuler, 26.8.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
15 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 50 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
704.42 kcal
Protein
28.57 g
Sacharidy
z toho cukr
3.50 g
1.39 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
64.85 g
32.54 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama