Kuřecí steak s pečenými rajčaty a tymiánem
- Přidat foto
-
Reklama
Rychlý oběd, který nezabere moc přípravy a přitom je zdravý. Pokud máte na zahrádce rajčata a tymián, o to chutnější bude.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Kuřecí steak si osolíme a pepříme, přidáme kari a grilovací koření.
2.
Na pánvi rozehřejeme sádlo a kuřecí steak opečeme z obou stran. Pečeme chvilku déle, protože maso nenaklepáváme a steak bývá vysoký.
3.
Poté přidáme nakrájené rajčata a čerstvý tymián. Rajčata nám pustí šťávu ve které se steak pořádně propeče, aniž by se nám stalo, že se maso vysuší.
4.
Jako přílohu jsem zvolila rýži.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 30 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 32 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
317.06 kcal |
Protein |
34.31 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
3.61 g
3.25 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
17.96 g
6.72 g
|
Reklama
Reklama