Kuřecí medailonky

Křehké kuřecí medailonky uvaříte díky dlouhému marinování v podmáslí. Kuřecí prsa nebudou vysušená a zajisté si každý pochutná. Pokud budete podávat jako předkrm se salátem, tak kuřecí medailonky musejí být teplé.

Reklama

Ingredience

Množství na
+
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí prsa omyjeme. Podmáslí smícháme se 3 lžícemi sladké papriky. Vložíme celá kuřecí prsa. Nádobu uzavřeme a necháme 24 hodin v lednici.
2.
Vyjmeme kuřecí prsa, necháme trochu okapat. Nakrájíme po šířce na medailonky.
3.
Smícháme mouku se sladkou paprikou a grilovacím kořením. Pokud nemáte směs grilovacího koření s dostatkem soli, medailonky před obalováním osolte.
4.
Medailonky obalíme v ochucené mouce a smažíme na sádle. Smažte déle na nižší teplotu a dvakrát otočte.
5.
Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší.

Od: Ráďa 78, 30.8.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
214.44 kcal
Protein
29.03 g
Sacharidy
z toho cukr
9.75 g
8.57 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
5.72 g
1.93 g

Detailní rozpis

Reklama
Reklama