Kuřecí medailonky
- Přidat foto
-
Reklama
Křehké kuřecí medailonky uvaříte díky dlouhému marinování v podmáslí. Kuřecí prsa nebudou vysušená a zajisté si každý pochutná. Pokud budete podávat jako předkrm se salátem, tak kuřecí medailonky musejí být teplé.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Kuřecí prsa omyjeme. Podmáslí smícháme se 3 lžícemi sladké papriky. Vložíme celá kuřecí prsa. Nádobu uzavřeme a necháme 24 hodin v lednici.
2.
Vyjmeme kuřecí prsa, necháme trochu okapat. Nakrájíme po šířce na medailonky.
3.
Smícháme mouku se sladkou paprikou a grilovacím kořením. Pokud nemáte směs grilovacího koření s dostatkem soli, medailonky před obalováním osolte.
4.
Medailonky obalíme v ochucené mouce a smažíme na sádle. Smažte déle na nižší teplotu a dvakrát otočte.
5.
Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 15 min vaření 25 hod celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 26 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
214.44 kcal |
Protein |
29.03 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
9.75 g
8.57 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
5.72 g
1.93 g
|
Reklama
Reklama