Vepřová krkovička na červeném víně
- Přidat foto
-
Reklama
Šťavnaté kousky krkovičky, které chutnají po tymiánu a červeném víně. Kdo má rád ostřejší, může přidat i feferonku.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Nakrájíme si krkovičku na menší kousky, osolíme a opepříme.
2.
V hrnci si rozehřejeme sádlo a maso dobře orestujeme, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a klobásu taky na kolečka.
3.
Otrháme si tymián a společně s kečupem přidáme do hrnce. Zalijeme červeným vínem a dusíme pod poklicí do změknutí.
4.
Jako přílohu jsem zvolila brambory vařené ve slupce.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 40 min vaření 50 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 46 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
527.70 kcal |
Protein |
33.50 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
13.58 g
7.98 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
29.50 g
8.96 g
|
Reklama
Reklama