Karbanátky v houbové omáčce

Tento recept je pro všechny, kteří mají rádi mleté maso a chtějí zkusit trochu jiné karbanátky.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Mleté maso si ochutíme solí, pepřem, grilovacím kořením, majoránkou, přidáme prolisovaný česnek a vejce. Promícháme.
2.
Rozehřejeme si olej v hluboké pánvi a z mletého masa děláme karbanátky, které opečeme do zlatova.
3.
Karbanátky vytáhneme z pánve a do zbylého tuku dáme cibuli na kostky a opékáme dohněda. Poté zaprášíme moukou, chvíli restujeme a zalijeme vodou.
4.
Přidáme hořčicí, sojovou omáčku a předem namočené houby. Omáčku vaříme minimálně dvacet minut.
5.
Karbanátky vložíme do omáčky a krátce povaříme. Můžeme podávat třeba s vařenými bramborami ve slupce.

Od: Petuler, 3.9.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
40 min vaření
50 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 51 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
566.30 kcal
Protein
24.69 g
Sacharidy
z toho cukr
13.26 g
1.43 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
45.77 g
11.01 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama