Karbanátky v houbové omáčce
- Přidat foto
-
Reklama
Tento recept je pro všechny, kteří mají rádi mleté maso a chtějí zkusit trochu jiné karbanátky.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Mleté maso si ochutíme solí, pepřem, grilovacím kořením, majoránkou, přidáme prolisovaný česnek a vejce. Promícháme.
2.
Rozehřejeme si olej v hluboké pánvi a z mletého masa děláme karbanátky, které opečeme do zlatova.
3.
Karbanátky vytáhneme z pánve a do zbylého tuku dáme cibuli na kostky a opékáme dohněda. Poté zaprášíme moukou, chvíli restujeme a zalijeme vodou.
4.
Přidáme hořčicí, sojovou omáčku a předem namočené houby. Omáčku vaříme minimálně dvacet minut.
5.
Karbanátky vložíme do omáčky a krátce povaříme. Můžeme podávat třeba s vařenými bramborami ve slupce.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 40 min vaření 50 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 51 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
566.30 kcal |
Protein |
24.69 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
13.26 g
1.43 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
45.77 g
11.01 g
|
Reklama
Reklama