Kotleta v hořčičném kabátku
Kotleta v hořčici vás mile překvapí a to nejen svou pikantní chutí, ale především rychlostí přípravy.
Reklama
Postup přípravy
1.
Plátky kotlety si naklepeme a nařežeme po stranách. Osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku a pomažeme hořčicí.
2.
V pánvi si rozehřejeme sádlo a plátky kotlety obalíme namazanou stranou ve strouhance.
3.
Poté dáme obalenou stranou do pánve a opékáme do křupava, je lepší pomalu a déle. Při opékání si potřeme hořčicí druhou stranou a posypeme strouhankou. Obrátíme a opékáme z druhé strany.
4.
Po vyjmutí necháme kotlety chvíli odpočinout a podáváme třeba s vařeným bramborem ve slupce.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
372.91 kcal |
Protein |
35.66 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
4.72 g
0.30 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
23.33 g
7.70 g
|
Reklama
Reklama