Žampionová pomazánka
- Přidat foto
-
Reklama
I když není houbová sezóna, můžete si ji připomenout žampiónovou pomazánkou. Použít lze čerstvé, sterilované i mražené žampiony.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Plátky žampionů dáme na pánev s rozehřátým máslem. Přidáme grilovací koření, dobře promícháme a restujeme. Pozor na směsi grilovacího koření, některé bývají příliš slané.
2.
Až jsou žampiony orestované, vše z pánve předěláme do misky. Přidáme sýry a prošleháme tyčovým mixérem. Směs by neměla být úplně hladká, kousky žampionů by měly zůstat.
3.
Dáme vychladit do lednice.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 10 min vaření 20 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 14 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
126.83 kcal |
Protein |
3.75 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.58 g
1.17 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
12.00 g
7.29 g
|
Reklama
Reklama