Žampionová pomazánka

I když není houbová sezóna, můžete si ji připomenout žampiónovou pomazánkou. Použít lze čerstvé, sterilované i mražené žampiony.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Plátky žampionů dáme na pánev s rozehřátým máslem. Přidáme grilovací koření, dobře promícháme a restujeme. Pozor na směsi grilovacího koření, některé bývají příliš slané.
2.
Až jsou žampiony orestované, vše z pánve předěláme do misky. Přidáme sýry a prošleháme tyčovým mixérem. Směs by neměla být úplně hladká, kousky žampionů by měly zůstat.
3.
Dáme vychladit do lednice.

Od: Ráďa 78, 5.9.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
10 min vaření
20 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 14 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
126.83 kcal
Protein
3.75 g
Sacharidy
z toho cukr
1.58 g
1.17 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
12.00 g
7.29 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama