Vepřový závitek s vejcem a uzeninou
- Přidat foto
-
Reklama
Recept na jednoduchý a chutný vepřový závitek, který v sobě skrývá jak vejce, tak uzeninu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Plátek vepřové kýty si naklepeme na tenký plátek, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.
2.
Na plátek dáme, vařené vejce, kyselou okurku, klobásu a závitek smotáme tak, aby nám držel zavřený. Kdo chce mít jistotu, že se nerozevře, může omotat nití.
3.
V hlubší pánvi si rozpustíme sádlo, opečeme cibuli na kostičky a přidáme závitek. Opečeme ze všech stran, aby se nám zatáhl a podlijeme vývarem.
4.
Po změknutí závitek vytáhneme a můžeme podávat s rýží.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 30 min vaření 45 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 54 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
596.74 kcal |
Protein |
45.40 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
16.95 g
9.29 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
37.69 g
12.60 g
|
Reklama
Reklama