Kotleta po valašsku
- Přidat foto
-
Reklama
Maso v tomto receptu vás překvapí svou kombinací chutí - jak po majoránce, tak i pivu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Kotletu jemně naklepeme, osolíme a opepříme.
2.
V hrnci si rozehřejeme sádlo a všechny plátky opečeme z obou stran, aby měly pěknou barvu.
3.
Mezitím, co opékáme kotlety, si nakrájíme cibuli na půl kolečka a klobásu také na půl kolečka.
4.
Vše přidáme k masu, přisypeme majoránku a chvíli opékáme. Poté podlijeme pivem a dusíme pod poklicí do změknutí.
5.
Podávat můžeme se zeleninou, pečivem, opékaným bramborem, co kdo má rád.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 20 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 44 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
485.33 kcal |
Protein |
40.88 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
13.07 g
4.23 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
27.03 g
8.75 g
|
Reklama
Reklama