Filety na zelenině
- Přidat foto
-
Reklama
Šťavnaté rybí filé připravené pomalým pečením a bez tučného trojobalu. Můžete podávat jen s pečenou zeleninou nebo brambory či bramborovou kaší.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Rybí filé okořeníme kořením na ryby z obou stran. Necháme zatím na talířku. Rozehřejeme troubu na 180 stupňů.
2.
Zeleninu omyjeme, očistíme a nakrájíme na kostičky.
3.
Do zapékací mísy vlijeme olej a nasypeme grilovací koření. Promícháme. Přidáme zeleninu a dobře promícháme.
4.
Nahoru dáme rybí filé a přiklopíme poklicí, nepodléváme. Pečeme ve vyhřáté troubě 45 minut.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 45 min vaření 55 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 35 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
394.26 kcal |
Protein |
18.77 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
7.60 g
5.93 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
31.51 g
4.20 g
|
Reklama
Reklama