Filety v citrusové marinádě
Ryba si dobře rozumí s chutí citrónu. Proč si ji nedopřát co nejvíc? Citrusová marináda je na ryby skvělá, hodí se k restování i grilování.
Reklama
Postup přípravy
1.
Citrónovou a grepovou šťávu smícháme s kečupem, prolisovaným česnekem, pepřem a kmínem.
2.
Vezmeme uzavíratelnou misku a vložíme rybí filé do marinády. Necháme marinovat alespoň 2 hodiny, během doby několikrát otočíme.
3.
Připravujeme na grilu nebo na másle na pánvi.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
105.77 kcal |
Protein |
17.22 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
8.86 g
5.64 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
0.63 g
0.03 g
|
Reklama
Reklama