Kuřecí maso na kari s dýní a jasmínovou rýží
- Přidat foto
-
Reklama
Receptů na pokrmy z dýní v jejich období není nikdy dost, co myslíte? Také milujete kombinaci dýně Hokkaido a kari koření?
Reklama
Ingredience
jako příloha
Postup přípravy
1.
Kuřecí prsa očistíme, nakrájíme na nudličky či kostky, osolíme a zlehka obalíme v kukuřičném škrobu (Gustin). Hokkaido se sice loupat nemusí, ovšem v dnešním receptu si dýni oloupeme a nakrájíme na kostky.
2.
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme kuřecí maso a zprudka orestujeme. Přidáme kostky dýně, promícháme, zaprášíme kari kořením a podlijeme vývarem. Dusíme doměkka.
3.
Zahušťovat nemusíme, o to se postaral škrob z obalených kuřecích kousků. Případně dosolíme. Podáváme s jasmínovou rýží.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 50 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Šárka75 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 33 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
495.83 kcal |
Protein |
33.81 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
75.83 g
8.07 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
4.69 g
0.96 g
|
Reklama
Reklama