Kuřecí plátek s bramborovými dukátky
- Přidat foto
-
Reklama
Bramborové dukátky jsou výbornou volbou, pokud už se vám zajídají ty samé přílohy (brambory, těstoviny, knedlíky).
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Troubu předehřejeme na 200 °C.
2.
Oloupeme brambory, nakrájíme je na cca 1 cm hrubé plátky, opláchneme ve vodě a vložíme na plech vyložený pečicím papírem. Dle chutí osolíme a opepříme. Vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme po dobu 40 minut.
3.
Kuřecí plátky opláchneme ve vodě, osolíme a opepříme dle chuti a vložíme na rozehřátou pánev s ghí.
4.
Maso a dukátky podáváme se zeleninovou oblohou. Posypeme cibulkou a ozdobíme větvičkou tymiánu.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 40 min vaření 55 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petra |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 36 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
624.68 kcal |
Protein |
42.65 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
66.28 g
3.49 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
17.07 g
8.88 g
|
Reklama
Reklama