Kuřecí plátek s bramborovými dukátky

Bramborové dukátky jsou výbornou volbou, pokud už se vám zajídají ty samé přílohy (brambory, těstoviny, knedlíky).

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Troubu předehřejeme na 200 °C.
2.
Oloupeme brambory, nakrájíme je na cca 1 cm hrubé plátky, opláchneme ve vodě a vložíme na plech vyložený pečicím papírem. Dle chutí osolíme a opepříme. Vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme po dobu 40 minut.
3.
Kuřecí plátky opláchneme ve vodě, osolíme a opepříme dle chuti a vložíme na rozehřátou pánev s ghí.
4.
Maso a dukátky podáváme se zeleninovou oblohou. Posypeme cibulkou a ozdobíme větvičkou tymiánu.

Od: Petra, 28.9.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
40 min vaření
55 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petra
Cena ingrediencí: 1 × porce = 36 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
624.68 kcal
Protein
42.65 g
Sacharidy
z toho cukr
66.28 g
3.49 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
17.07 g
8.88 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama