Kuřecí kousky s batáty
I oběd ze zbytků, alias "Co dům dal." může být výživný a chutný.
Reklama
Postup přípravy
1.
V hrnci s vodou uvaříme batáty (oškrábané, nakrájené na kousky, cca 15 minut - dokud nezměknou) a necháme v teplé vodě, dokud nebude hotové maso.
2.
Kuřecí maso umyjeme ve vodě a vložíme na rozpálenou pánev s ghí a restujeme, dokud se nám maso nezatáhne. Dle chuti přidáme sůl, pepř, kari. Potom plamen ztlumíme a mícháme, dokud nebude maso hotové.
3.
Kuřecí maso a batáty podáváme se zeleninovou oblohou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
322.83 kcal |
Protein |
35.71 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
11.13 g
2.72 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
14.57 g
8.69 g
|
Reklama
Reklama