Podzimní jáhlová kaše
- Přidat foto
-
Reklama
Jednoduchá snídaně, která po ránu zahřeje i zasytí.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Převařenou vodu smícháme v misce půl na půl se studenou vodou, abychom získali teplou vodu, ale ne horkou.
2.
Do vody vsypeme jáhlovou kaši (např. značky Nomina) dle chuti a promícháme. Je lepší mít konzistenci hustší.
3.
Dle chuti přidáme skořici, arašídové máslo a ovoce.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 5 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petra |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 20 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
417.97 kcal |
Protein |
10.35 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
66.83 g
20.32 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
10.92 g
2.30 g
|
Reklama
Reklama