Zapečené uzené se zelím a červenou řepou

Nezvyklá úprava tradičního uzeného se zelím, která je nabitá vitamíny, ale také vás překvapí svou chutí.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V hlubší pánvi si rozehřejeme sádlo a opečeme na kostičky nakrájenou cibuli, slaninu a plátky česneku.
2.
Po opečení, vložíme překrájené kysané zelí a nastrouhanou červenou řepu. Dochutíme solí a cukrem.
3.
Vymažeme si pekáč trochou sádla a obsah pánve do něj přendáme.
4.
Na hotovou směs naskládáme plátky uzeného masa a dáme do předehřáté trouby. Pečeme při 200 stupních asi 20 minut. Dokud se nám vše společně nezapeče.
5.
Jako přílohu můžete zvolit různé druhy knedlíků.

Od: Petuler, 29.9.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
20 min vaření
40 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 31 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
390.30 kcal
Protein
17.60 g
Sacharidy
z toho cukr
11.18 g
10.15 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
28.96 g
9.73 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama