Zapečené uzené se zelím a červenou řepou
- Přidat foto
-
Reklama
Nezvyklá úprava tradičního uzeného se zelím, která je nabitá vitamíny, ale také vás překvapí svou chutí.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V hlubší pánvi si rozehřejeme sádlo a opečeme na kostičky nakrájenou cibuli, slaninu a plátky česneku.
2.
Po opečení, vložíme překrájené kysané zelí a nastrouhanou červenou řepu. Dochutíme solí a cukrem.
3.
Vymažeme si pekáč trochou sádla a obsah pánve do něj přendáme.
4.
Na hotovou směs naskládáme plátky uzeného masa a dáme do předehřáté trouby. Pečeme při 200 stupních asi 20 minut. Dokud se nám vše společně nezapeče.
5.
Jako přílohu můžete zvolit různé druhy knedlíků.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 20 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 31 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
390.30 kcal |
Protein |
17.60 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
11.18 g
10.15 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
28.96 g
9.73 g
|
Reklama
Reklama