Bulgur s cuketou a sušenými rajčaty
- Přidat foto
-
Reklama
Bulgur jsem si za poslední rok hodně oblíbila a zkouším různé variace. Pokud milujete sušená rajčata, vyzkoušejte.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Bulgur si připravíme podle postupu na sáčku. Já zaliji bulgur vroucí vodou alespoň centimetr nad povrch, mírně osolím, zakryji a nechám bobtnat.
2.
V hlubší pánvi si na oleji zpěníme cibuli. Přidáme rajčata pokrájená na menší kousky a chvíli restujeme. Můžeme klidně použít olej ze skleničky s rajčaty, potom vynecháme olivový. Přidáme na kostičky nakrájenou, řádně omytou cuketu a restujeme dál.
3.
Nakonec osolíme, opepříme, přidáme nasekaný česnek a čerstvou bazalku, promícháme a odstavíme. Promícháme s bulgurem, který nám mezitím nabobtnal a změknul, případně dosolíme a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Šárka75 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 21 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
379.24 kcal |
Protein |
12.61 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
59.45 g
2.71 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
7.88 g
1.13 g
|
Reklama
Reklama