dědek,
před 958 dny
super povedlo, místo roštěnce jsem použil dančí hřbet
dobrota!!!!!
dobrota!!!!!
Houbařská sezóna je v plném proudu. Vyzkoušejte výbornou hovězí roštěnou a recept, který bude chutnat celé rodině. Do této skvělé omáčky můžete přidat houby sušené i čerstvé a tak i v zimě si připomenout pozdní letní čas, kdy lesy byly plné hub. Vyzkoušejte tento skvělý recept a dejte nám pak vědět, jak vám chutnal.
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
45 min příprava 1 hod vaření 1 hod 45 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Marie |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 86 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
538.91 kcal |
Protein |
36.03 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
70.62 g
4.19 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
11.22 g
4.41 g
|