Hovězí maso dušené na černém pivu

Tento recept je trochu specifický, bude chutnat určitě více těm, kdo mají rádi chuť piva. Přesto vyzkoušejte.

Reklama

Ingredience

    • nebo

jako příloha

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na oleji či sádle si zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Přidáme hovězí maso nakrájené na kostky, osolíme, opepříme a orestujeme, aby se nám maso zatáhlo. Přidáme drcený kmín, sladkou papriku, zalijeme pivem, chvíli dusíme a poté přilijeme vývar (vývar ne všechen najednou, přilívat během dušení).
2.
Dusíme dokud není maso téměř měkké, minimálně hodinu a půl. Poté omáčku zahustíme zátřepkou z hladké mouky a vody. Necháme ještě alespoň 20 minut provařit.
3.
Podáváme s houskovým knedlíkem, můžeme sypat cibulkovými kroužky.

Od: Šárka75, 8.10.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 2 hod celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 76 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
729.95 kcal
Protein
56.42 g
Sacharidy
z toho cukr
93.57 g
18.69 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
12.49 g
4.97 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama