Kulajda
- Přidat foto
-
Reklama
Milujete houby a kopr? Potom neváhejte a připravte si úžasně vonící kulajdu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Z másla a hladké mouky si připravíme jíšku, kterou zalijeme vroucím vývarem a metličkou rozšleháme. Přidáme brambory nakrájené na kostičky, houby nakrájené na plátky předem orestované na oleji, bobkový list a nové koření.
2.
Na mírném stupni vaříme doměkka. Vyndáme bobkový list a kuličky nového koření, osolíme, opepříme. Přilijeme smetanu a necháme už pouze prohřát.
3.
Dochutíme cukrem a octem a nakonec vmícháme kopr, aby si uchoval svou úžasnou vůni. Ozdobíme půlky vajec uvařenými natvrdo, můžete připravit i ztracená vejce.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Šárka75 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 19 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
506.72 kcal |
Protein |
15.88 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
44.90 g
4.01 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
27.54 g
14.35 g
|
Reklama
Reklama