Salát z červeného zelí
- Přidat foto
-
Reklama
Začíná nám sezóna hlávkového zelí, tak proč si místo vařeného neudělat salát z čerstvého zelí, který je plný vitamínů. Salát většinou používám jako přílohu, ale může posloužit i jako hlavní chod.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Hlávkové zelí si očistíme a nakrájíme na tenké nudličky. Dáme do mísy.
2.
Zelí posypeme solí, cukrem, přilijeme ocet a pořádně rukou promačkáme, aby nám co nejvíce zkřehlo.
3.
Nakonec přidáme olivový olej a už jen lehce promícháme.
4.
Podávat můžeme s kysanou smetanou a kdo má rád, ještě na talíři může polít olivovým olejem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 20 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 4 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
194.48 kcal |
Protein |
2.50 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
22.48 g
22.28 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
10.65 g
1.47 g
|
Reklama
Reklama