Pomazánka z makrely a loupaných rajčat
- Přidat foto
-
Reklama
Kombinace uzené ryby a tomat je prověřená a skvěle se hodí do pomazánek. Když ale použije variantu makrely a loupaných rajčat, získáte chuťově mnohem výraznější a lepší pomazánku.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Rybí maso dáme do misky a promixujeme s rajčata. Použijte běžný metličkový mixér. Ochuťte solí, pepřem a citrónem. Dlouze mixujte.
2.
Nakonec vmíchejte vařechou nadrobno nakrájenou cibuli. Dejte vychladit.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 15 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 11 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
157.27 kcal |
Protein |
11.25 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
2.46 g
1.80 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
11.03 g
5.48 g
|
Reklama
Reklama