Svačinový sendvič
- Přidat foto
-
Reklama
Svačinka, u které můžou projevit svou kreativitu hlavně děti. Většina dětí má toto jídlo oblíbené v rychlých občerstveních, ale když si mohou jídlo připravit dle své chuti a ještě zdravější, tak to určitě ocení.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Rozkrojíme bulku a opečeme v grilu. Hned potom dáme do grilu plátky anglické slaniny a opečeme do křupava.
2.
Opečenou spodní bulku si potřeme majonézou a položíme list salátu, šunku, olivy překrojené na půl, cibuli, goudu, opečenou slaninu z grilu a zasypeme rukolou.
3.
Než vše přiklopíme, namažeme vrchní bulku hořčicí, a poté přiklopíme.
4.
Bulku jsem použila z tmavého pečiva, tu mají moje děti nejraději.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 10 min vaření 20 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 49 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
776.68 kcal |
Protein |
25.91 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
46.96 g
9.01 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
53.37 g
16.45 g
|
Reklama
Reklama