Krutony s česnekem a bylinkami
- Přidat foto
-
Reklama
Kruton je výborný způsob, jak využít starší chléb. Ale co kdyby se stal nádhernou tečkou v jakékoliv polévce? Co kdyby to byl kruton, kdo přidá další chuťový zážitek? Dejte si s přípravou krutonů trochu práci.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Starší chléb nakrájíme na kostičky. Ve velké míse smícháme olivový olej se solí, provensálským kořením a prolisovaným česnekem.
2.
Vsypeme chléb a dlouze a dobře promícháme.
3.
Dáme do vyhřáté trouby na 180 stupňů. Pečeme na program 4D horký vzduch asi 15 minut.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 15 min vaření 25 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 6 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
209.95 kcal |
Protein |
2.05 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
10.68 g
1.58 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
17.66 g
2.50 g
|
Reklama
Reklama