Kedlubnové zelí s klobásou
- Přidat foto
-
Reklama
Rychlovka za pár drobných. I když myslíte, že nemáte v lednici nic zajímavého, přesto můžete vykouzlit skvělou večeři.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Kedlubny očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle. Klobásku nakrájíme na drobné kousky. Rozehřejeme sádlo, dáme orestovat klobásku a zaprášíme moukou. Promícháme.
2.
Přidáme kedlubny, promícháme a podlijeme do ¼ vodou. Ochutíme kořením. Dusíme do změknutí, průběžně mícháme, případně po troškách přilijeme vodu.
3.
Až se odpaří voda a kedlubny jsou měkké, ochutíme octem a cukrem. Podáváme s brambory.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 20 min vaření 25 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 16 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
302.44 kcal |
Protein |
7.12 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
12.53 g
7.84 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
23.04 g
8.29 g
|
Reklama
Reklama