Špagety s vepřovým, rajčaty a česnekem
- Přidat foto
-
Reklama
Špagety si obvykle připravíme jako rychlovku. Omáčka znamená mleté maso a kečup. Zkuste jinou kombinaci. Vepřové nudličky, česnek a čerstvá rajčata.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vepřové maso nakrájíme na drobnější nudličky. V hrnci rozehřejeme sádlo a dáme maso restovat společně s kořením a prolisovaným česnekem. Restujeme asi 5 minut na menší teplotu. Podlijeme vodou do 1/3.
2.
Přidáme na čtvrtiny nakrájená rajčata a dusíme na velmi mírný stupeň asi 1 a půl hodiny.
3.
Ke konci vaření připravíme špagety a podáváme společně. Můžeme posypat strouhaným sýrem, ale není to nutné.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 1 hod 30 min vaření 1 hod 50 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 75 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
906.27 kcal |
Protein |
45.87 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
74.69 g
15.57 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
43.90 g
14.52 g
|
Reklama
Reklama