Dušené vepřové nudličky se zeleninou a hokaido dýní
- Přidat foto
-
Reklama
Lehounká zeleninová směs se šťavnatým a měkkým vepřovým masem. Hodí se k rýži i bramborové kaši.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Krkovičku nakrájíme na tenké nudličky. Dáme orestovat na pánev se sádlem. Posypeme gulášovým kořením a dobře promícháme. Restujeme asi 5 minut.
2.
Poté přendáme do hrnce s poklicí. Přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu, dýni oškrábeme, je to lepší. Podlijeme vodou.
3.
Na velmi mírném stupni dusíme 1,5 hodiny. Ochutíme worcesterem, solí a pepřem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 1 hod 30 min vaření 1 hod 50 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 67 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
613.04 kcal |
Protein |
35.00 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
17.56 g
15.61 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
42.83 g
14.12 g
|
Reklama
Reklama