Dušené vepřové nudličky se zeleninou a hokaido dýní
Lehounká zeleninová směs se šťavnatým a měkkým vepřovým masem. Hodí se k rýži i bramborové kaši.
Reklama
Postup přípravy
1.
Krkovičku nakrájíme na tenké nudličky. Dáme orestovat na pánev se sádlem. Posypeme gulášovým kořením a dobře promícháme. Restujeme asi 5 minut.
2.
Poté přendáme do hrnce s poklicí. Přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu, dýni oškrábeme, je to lepší. Podlijeme vodou.
3.
Na velmi mírném stupni dusíme 1,5 hodiny. Ochutíme worcesterem, solí a pepřem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
613.04 kcal |
Protein |
35.00 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
17.56 g
15.61 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
42.83 g
14.12 g
|
Reklama
Reklama