Dušená kapusta s uzeným masem a vařeným bramborem
- Přidat foto
-
Reklama
Dušená kapusta bez lepku, která je výborná jako hlavní jídlo a nebo příloha k masu. Příprava je nenáročná.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Kapustu si očistíme, rozkrojíme hlávku na půl a vyřežeme vnitřní košťál. Ostatní nakrájíme na nudličky.
2.
V hrnci si rozpustíme sádlo, opečeme cibuli a anglickou slaninu na kostičky. Přidáme nakrájenou kapustu, sůl, pepř, kmín a chvilku restujeme. Zalijeme trochou vody a dusíme.
3.
Po asi 15 minutách přidáme prolisovaný česnek, vegetu a stáhneme z plotny. Kapusta zůstane křupavá.
4.
Můžeme podávat s uzenou krkovicí, opečenou na pánvi a vařeným bramborem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 30 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 42 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
570.70 kcal |
Protein |
37.31 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
33.74 g
2.98 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
28.00 g
8.72 g
|
Reklama
Reklama