Špenát bez lepku s uzeným masem a opékaným bramborem

Oblíbené jídlo mnoha domácností. Většina lidí špenát zahušťuje, já začala vařit rychlý a nezahuštěný, samotnou mě překvapilo, jaký je to rozdíl. Špenát je dobře stravitelný, snadný na přípravu a hlavně chutná po špenátu.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V hrnci si rozpustíme sádlo a opečeme cibuli na kostičky.
2.
Přidáme špenát, osolíme, opepříme. Špenát krátce povaříme.
3.
Přilijeme smetanu, vegetu a prolisovaný česnek. Necháme projít varem a odstavíme z plotny.
4.
Jako přílohu jsem zvolila opečené brambory na cibulce, uzenou krkovičku opečenou v grilu a pro větší jedlíky jsem doplnila o vařené vejce.

Od: Petuler, 19.10.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
20 min vaření
30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 46 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
474.96 kcal
Protein
34.01 g
Sacharidy
z toho cukr
12.47 g
2.46 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
32.10 g
14.27 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama