Špenát bez lepku s uzeným masem a opékaným bramborem
- Přidat foto
-
Reklama
Oblíbené jídlo mnoha domácností. Většina lidí špenát zahušťuje, já začala vařit rychlý a nezahuštěný, samotnou mě překvapilo, jaký je to rozdíl. Špenát je dobře stravitelný, snadný na přípravu a hlavně chutná po špenátu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V hrnci si rozpustíme sádlo a opečeme cibuli na kostičky.
2.
Přidáme špenát, osolíme, opepříme. Špenát krátce povaříme.
3.
Přilijeme smetanu, vegetu a prolisovaný česnek. Necháme projít varem a odstavíme z plotny.
4.
Jako přílohu jsem zvolila opečené brambory na cibulce, uzenou krkovičku opečenou v grilu a pro větší jedlíky jsem doplnila o vařené vejce.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 20 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 46 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
474.96 kcal |
Protein |
34.01 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
12.47 g
2.46 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
32.10 g
14.27 g
|
Reklama
Reklama