Vepřové 3 barev
Kotleta nemusí skončit jen v trojobalu jako řízek. Skvěle chutná i dušená, obzvlášť, když k ní přidáte variaci chutí šunky a klobásy.
Reklama
Postup přípravy
1.
Vepřové maso nakrájíme na nudličky. Z oleje, hořčice, pepře a worcesteru si smícháním připravíme jednoduchou marinádu. Nudličky ponoříme do marinády a dáme marinovat na několik hodin, nejlépe přes noc.
2.
Nakrájíme cibuli na kostičky, odlejeme z marinády trochu ochuceného oleje a dáme restovat cibuli. Lžící přendáme maso (marinády by mělo být co nejméně) a dáme restovat na 5 minut.
3.
Přidáme na kostičky nakrájenou klobásu, podlijeme a na mírný stupeň dusíme alespoň 1,5 hodiny.
4.
Poté přidáme na nudličky nakrájenou šunku a jen krátce prohřejeme.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
873.28 kcal |
Protein |
49.68 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
12.70 g
6.11 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
69.91 g
12.53 g
|
Reklama
Reklama