Kuře na hroznech
- Přidat foto
-
Reklama
Netradiční kombinace kuřete s hrozny na bílém víně dodá tomuto pokrmu velmi jemně vyváženou a lehkou chuť. Hodí se k němu různé typy příloh, jako například rýže, šťouchané brambory, pyré nebo domácí hranolky.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Kuře očistíme, osolíme, opepřeme a vložíme do zapékací mísy.
2.
Pokládáme kousky másla, do vnitřku kuřete vložíme bazalku, tymián, bobkové listy a dvě rozpůlené šalotky.
3.
Přelijeme olivovým olejem. Podlijeme vývarem, bílým vínem a přisypeme kuličky hroznového vína.
4.
Zakryjeme a vložíme do trouby. Pečeme na 180°C 1 hodinu. Poté odkryjeme a dopečeme dozlatova.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 1 hod 30 min vaření 1 hod 40 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Snuttig&Nici |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 47 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
710.10 kcal |
Protein |
46.55 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
13.58 g
5.02 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
50.62 g
8.66 g
|
Reklama
Reklama