Kuřecí maso na čínský způsob
- Přidat foto
-
Reklama
Kuřecí maso na čínský způsob zvládne i každý začátečník. Jídlo můžete kombinovat se zeleninou, kterou máte nejraději a nebo co vám právě roste na zahrádce.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Kuřecí prsa si nakrájíme na nudličky nebo kostičky jak kdo má rád. Dáme do misky.
2.
K masu přidáme vejce, škrob, koření na čínu, kari koření a olivový olej. Vše zamícháme a necháme co nejdéle odležet v lednici.
3.
V hlubší pánvi si rozpustíme sádlo a maso na něm orestujeme do zlaté barvy. Maso děláme zprudka.
4.
Nakrájíme si zelí na nudličky, cibuli na kolečka, česnek na plátky a přidáme do pánve. Restujeme společně s masem. Kdo má rád více šťávy, může přidat trochu vody.
5.
Maso se zeleninou děláme krátce, aby nám zůstala zelenina křupavá. Ke konci přidáme červenou kapii a dochutíme sojovou omáčkou.
6.
Můžeme podávat s rýží nebo nudlemi.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 20 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 35 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
358.02 kcal |
Protein |
39.00 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
19.98 g
13.91 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
12.27 g
3.01 g
|
Reklama
Reklama