Jednoduchý hruškový koláč

Rychle připravený koláč z křupavého listového těsta. Stačí pár ingrediencí a hezky vypadající koláč bude za chvíli v troubě.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Listové těsto rozválíme nebo použijeme již připravené, rozválené. Dáme jej do koláčové formy vyložené pečícím papírem. Tvar si vykrojíme z těsta nožem. Propícháme vidličkou.
2.
Potřeme povidly. Hrušky očistíme, zbavíme slupky a jadřince. Nakrájíme na plátky. Posypeme skořicovým cukrem.
3.
Zbývající těsto rozkrájíme na proužky a proužky pokryjeme hrušky.
4.
Dáme péct na horkovzduch na asi 40 minut na 180 stupňů.

Od: Iva V, 27.10.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
30 min vaření
45 min celkem
Množství: 8 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 7 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
259.34 kcal
Protein
2.92 g
Sacharidy
z toho cukr
30.77 g
14.35 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
13.37 g
1.93 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama