Řízečky z hříbků a podhříbků s vařeným bramborem

Dosud se stále dalo v lese najít spoustu hub. A kdo by nemiloval osmažené houbové hlavičky.

Reklama

Ingredience

jako příloha

na oblohu

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Houby zbavíme nožiček a kloboučky řádně očistíme. Velké můžeme nakrájet asi na centimetrové plátky. Klouboučky obalíme v klasickém trojobalu, tedy v mouce, rozšlehaném osoleném vejci s kapkou mléka a strouhance.
2.
Smažíme na rozpáleném oleji dozlatova. Podáváme s vařenými brambory, ale můžeme servírovat i s bramborovou kaší či s hranolky.
3.
Podle chuti přidáme zeleninovou oblohu.

Od: Šárka75, 27.10.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 5 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
238.65 kcal
Protein
11.71 g
Sacharidy
z toho cukr
35.96 g
4.19 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
4.01 g
1.20 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama