Řízečky z hříbků a podhříbků s vařeným bramborem
Dosud se stále dalo v lese najít spoustu hub. A kdo by nemiloval osmažené houbové hlavičky.
Reklama
Postup přípravy
1.
Houby zbavíme nožiček a kloboučky řádně očistíme. Velké můžeme nakrájet asi na centimetrové plátky. Klouboučky obalíme v klasickém trojobalu, tedy v mouce, rozšlehaném osoleném vejci s kapkou mléka a strouhance.
2.
Smažíme na rozpáleném oleji dozlatova. Podáváme s vařenými brambory, ale můžeme servírovat i s bramborovou kaší či s hranolky.
3.
Podle chuti přidáme zeleninovou oblohu.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Hodnocení: | |
---|---|
Čas: | 1 hod celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Šárka75 |
Kategorie a štítky: |
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
238.65 kcal |
Protein |
11.71 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
35.96 g
4.19 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
4.01 g
1.20 g
|
Reklama
Reklama