Svařák s jablkem
- Přidat foto
-
Reklama
Mám ráda podzim, pokud tedy už od září po ránu nemrzne 😀
Ale ty barvy a možnost vařit si svařák a nebýt považována za alkoholika, ach 😀
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Omyjeme jablko i pomeranč.
2.
Jablko můžeme oloupat a nakrájet na půlměsíčky, ale i kostičky, aby se na závěr lépe konzumovalo.
3.
Pomeranč na dva silnější plátky.
4.
Víno nalijeme do kastrůlku a dáme vařit na sporák.
5.
Zamícháme s cukrem, skořicí, hřebíčkem a nakonec přidáme jablko a pomeranč.
6.
Vaříme cca 15 minut.
7.
Pokud máte raději sladší svařák, přidejte si cukr dle libosti.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 15 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Liška |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 36 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
258.08 kcal |
Protein |
0.40 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
17.02 g
11.45 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
0.13 g
0.03 g
|
Reklama
Reklama