Buchta s ananasovým krémem stříkaná čokoládou

Po výborném obědě je čas na moučník. A buchta s ananasovým krémem bude tím pravým.

Reklama

Ingredience

na krém

na ozdobu

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vejce utřeme s cukrem, přidáme mléko, olej a nakonec mouku s práškem do pečiva. Důkladně promícháme. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a v předehřáté troubě na 170 stupňů pečeme asi 20 – 25 minut. Záleží na troubě a také velikosti plechu a tím výšce těsta. Pro jistotu vyzkoušíme špejlí, zda je buchta upečená. Poté necháme vychladnout.
2.
Šlehačku, ztužovač, šťávu z kompotu a pudink vyšleháme do krému. Vmícháme drobně nakrájené kousky ananasu a rozetřeme na buchtu.
3.
Podle návodu rozpustíme hotovou čokoládovou polevu v sáčku a buchtu jí postříkáme. Samozřejmě si můžeme udělat svou polevu z holandského kakaa a másla nebo z čokolády na vaření a másla. Připravujeme ve vodní lázni.

Od: Šárka75, 29.10.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 50 min celkem
Množství: 10 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 14 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
331.72 kcal
Protein
4.84 g
Sacharidy
z toho cukr
39.87 g
23.63 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
23.88 g
10.07 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama