Buchta s ananasovým krémem stříkaná čokoládou
- Přidat foto
-
Reklama
Po výborném obědě je čas na moučník. A buchta s ananasovým krémem bude tím pravým.
Reklama
Ingredience
na krém
na ozdobu
Postup přípravy
1.
Vejce utřeme s cukrem, přidáme mléko, olej a nakonec mouku s práškem do pečiva. Důkladně promícháme. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a v předehřáté troubě na 170 stupňů pečeme asi 20 – 25 minut. Záleží na troubě a také velikosti plechu a tím výšce těsta. Pro jistotu vyzkoušíme špejlí, zda je buchta upečená. Poté necháme vychladnout.
2.
Šlehačku, ztužovač, šťávu z kompotu a pudink vyšleháme do krému. Vmícháme drobně nakrájené kousky ananasu a rozetřeme na buchtu.
3.
Podle návodu rozpustíme hotovou čokoládovou polevu v sáčku a buchtu jí postříkáme. Samozřejmě si můžeme udělat svou polevu z holandského kakaa a másla nebo z čokolády na vaření a másla. Připravujeme ve vodní lázni.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 50 min celkem |
Množství: | 10 × porce |
Autor: | Šárka75 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 14 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
331.72 kcal |
Protein |
4.84 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
39.87 g
23.63 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
23.88 g
10.07 g
|
Reklama
Reklama