Kuřecí soté
- Přidat foto
-
Reklama
Kuřecí soté je u nás doma oblíbeným jídlem, protože má jemnou chuť a není náročné na přípravu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Kuřecí maso si nakrájíme na kostičky, dáme do misky. Přidáme sůl, pepř, kari, grilovací koření, vejce a solamyl. Promícháme a necháme odležet.
2.
Mezitím si namočíme houby a nakrájíme cibuli na půl kolečka.
3.
V pánvi si rozehřejeme sádlo a maso orestujeme do zlaté barvy.
4.
Přidáme cibuli a společně opečeme. Potom namočené houby, můžeme i s vodou ve které jsme měli houby namočené. Vaříme asi 20 minut.
5.
Voda se částečně odpaří a přilijeme smetanu. Dochutíme sojovou omáčkou.
6.
Vaříme do zhoustnutí a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 30 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 39 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
434.93 kcal |
Protein |
38.32 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
8.49 g
3.98 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
26.44 g
14.00 g
|
Reklama
Reklama