Kuřecí soté

Kuřecí soté je u nás doma oblíbeným jídlem, protože má jemnou chuť a není náročné na přípravu.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí maso si nakrájíme na kostičky, dáme do misky. Přidáme sůl, pepř, kari, grilovací koření, vejce a solamyl. Promícháme a necháme odležet.
2.
Mezitím si namočíme houby a nakrájíme cibuli na půl kolečka.
3.
V pánvi si rozehřejeme sádlo a maso orestujeme do zlaté barvy.
4.
Přidáme cibuli a společně opečeme. Potom namočené houby, můžeme i s vodou ve které jsme měli houby namočené. Vaříme asi 20 minut.
5.
Voda se částečně odpaří a přilijeme smetanu. Dochutíme sojovou omáčkou.
6.
Vaříme do zhoustnutí a můžeme podávat.

Od: Petuler, 29.10.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
30 min vaření
40 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 39 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
434.93 kcal
Protein
38.32 g
Sacharidy
z toho cukr
8.49 g
3.98 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
26.44 g
14.00 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama