Restovaná hlíva s hokaido kaší
- Přidat foto
-
Reklama
Hlíva je známá pro své blahodárné účinky na lidský organismus, tak proč si z ní neudělat pochoutku, která je příjemnou změnou oproti klasické smažené.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Nejprve si nakrájíme hokaido na větší kousky, osolíme a dáme vařit.
2.
Po změknutí slijeme vodu, přidáme máslo a rozšleháme tyčovým mixérem do hladka. Zjemníme smetanou.
3.
Na pánvi si rozehřejeme sádlo, přidáme cibuli na kostičky, slaninu na kostičky, klobásu na kostičky, kmín a restujeme.
4.
Hlívu si překrájíme na větší kousky a dáme do pánve, opékáme do měkka.
5.
Zaprášíme paprikou, osolíme, opepříme a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 30 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 94 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
988.67 kcal |
Protein |
22.95 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
42.48 g
30.40 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
78.81 g
37.57 g
|
Reklama
Reklama