Salát z pekingského zelí s rukolou

Salát, který příjemně osvěží a může posloužit i jako lehký oběd nebo večeře. Já salát využívám místo příloh k pečenému masu.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Zelí si očistíme, rozpůlíme a nakrájíme na tenké nudličky, které vložíme do mísy.
2.
Přidáme rukolu, sůl, pepř, ocet, olej a promícháme.
3.
Cibuli si nakrájíme na tenké půl kolečka a dáme do salátu.
4.
Salát necháme chvíli odležet aby nám pustil šťávu a můžeme podávat.

Od: Petuler, 11.11.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 31 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
310.20 kcal
Protein
7.36 g
Sacharidy
z toho cukr
16.09 g
0.82 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
21.96 g
2.83 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama