Salát z pekingského zelí s rukolou
- Přidat foto
-
Reklama
Salát, který příjemně osvěží a může posloužit i jako lehký oběd nebo večeře. Já salát využívám místo příloh k pečenému masu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Zelí si očistíme, rozpůlíme a nakrájíme na tenké nudličky, které vložíme do mísy.
2.
Přidáme rukolu, sůl, pepř, ocet, olej a promícháme.
3.
Cibuli si nakrájíme na tenké půl kolečka a dáme do salátu.
4.
Salát necháme chvíli odležet aby nám pustil šťávu a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 15 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 31 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
310.20 kcal |
Protein |
7.36 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
16.09 g
0.82 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
21.96 g
2.83 g
|
Reklama
Reklama