Obložená bagetka s česnekovou pomazánkou

Bagetka s česnekovou pomazánkou a zeleninou je vynikající k snídani, odpolední svačině či lehké večeři.

Reklama

Ingredience

na pomazánku

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V misce si vymícháme kostku lučiny s majonézou pěkně dohladka. Osolíme, opepříme a přidáme prolisovaný česnek. Promícháme.
2.
Bagetky si podélně rozkrojíme. Máme-li čas, můžeme si je na grilu rozpéct. Spodní část namažeme pomazánkou, nešetříme, ozdobíme proužky červené papriky, šunkou a lístky salátu.
3.
Můžeme třeba i zasypat hrstí čerstvé pažitky.

Od: Šárka75, 16.11.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 30 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
407.11 kcal
Protein
18.40 g
Sacharidy
z toho cukr
48.27 g
3.65 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
15.32 g
5.48 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama