Obložená bagetka s česnekovou pomazánkou
- Přidat foto
-
Reklama
Bagetka s česnekovou pomazánkou a zeleninou je vynikající k snídani, odpolední svačině či lehké večeři.
Reklama
Ingredience
na pomazánku
Postup přípravy
1.
V misce si vymícháme kostku lučiny s majonézou pěkně dohladka. Osolíme, opepříme a přidáme prolisovaný česnek. Promícháme.
2.
Bagetky si podélně rozkrojíme. Máme-li čas, můžeme si je na grilu rozpéct. Spodní část namažeme pomazánkou, nešetříme, ozdobíme proužky červené papriky, šunkou a lístky salátu.
3.
Můžeme třeba i zasypat hrstí čerstvé pažitky.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 20 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Šárka75 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 30 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
407.11 kcal |
Protein |
18.40 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
48.27 g
3.65 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
15.32 g
5.48 g
|
Reklama
Reklama