Zdobená jáhlová kaše

Nejen ovesnou kaší živ je člověk, dnes si zkusíme pochutnat na jáhelné. Také se vám zdá, že se třeba právě na jáhly v kuchyni dost zapomíná?

Reklama

Ingredience

na ozdobu

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Jáhly alespoň dvakrát spaříme vroucí vodou (zalijeme, scedíme, zalijeme, scedíme) a dáme do kastrůlku s rostlinným mlékem. Přivedeme k varu, mírně osolíme, přidáme lžíci datlového sirupu a jemně vaříme za občasného míchání, dokud nám nevznikne kašovitá konzistence.
2.
Kaši ozdobíme kolečky banánu, ořechy, plátky kokosu, datlemi a zastříkneme datlovým sirupem. Případně místo sirupu můžeme sypat kakaem.
3.
A snídaně je hotová, dobré chutnání.

Od: Šárka75, 17.11.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 5 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
212.51 kcal
Protein
5.61 g
Sacharidy
z toho cukr
37.50 g
5.30 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
2.30 g
0.50 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama