Pečené kuře, zelí, knedlík - vše low carb
- Přidat foto
-
Reklama
Pečené kuře na zelí s knedlíkem, který neobsahuje žádnou mouku. Jídlo můžou jak ti co jsou alergičtí na lepek, tak ti co se stravují stravou low carb.
Jídlo je velmi chutné a přitom na přípravu nenáročné. Knedlík vařím v mikrovlnce, takže se o něj nemusím starat a výsledek je vždy podařený.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Kuřecí stehno si omyjeme, osolíme, okmínujeme.
2.
Do pekáče si dáme zelí, na to položíme kuřecí stehno, přidáme lžíci sádla a dáme péct do trouby.
3.
Během pečení si vytvoříme knedlík. Do misky si dáme Gervais, vejce, osolíme a metličkou promícháme.
4.
Přisypeme psyllium, sušené droždí, můžeme i sušenou petrželku nebo libeček, ať máme knedlík veselejší. Vše promícháme a necháme asi deset minut stát. Těsto nám zhoustne.
5.
Vymažeme si nádobu, kterou můžeme dát do mikrovlnky a těsto do ní přendáme. Já používám třeba půllitrovou sklenici. V mikrovlnce děláme čtyři minuty na plný výkon. Po uvaření vyklopíme a propícháme špejlí.
6.
Potom už jen nandáme na talíř. Kuře, knedlo, zelo.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 1 hod 30 min vaření 1 hod 40 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 33 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
866.53 kcal |
Protein |
50.38 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
7.13 g
5.57 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
68.43 g
27.94 g
|
Reklama
Reklama