Křehké vínové cukroví

Většinou, když nevím, jaké cukroví ještě upéct a zbývá mi tuk, vyhraje to vínové cukroví.

Reklama

Ingredience

    • nebo

na obalení

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Z prosáté mouky, změklého tuku a vína vypracujeme těsto a necháme v lednici zabalené ve fólii alespoň dvě hodinky odležet.
2.
Poté si vyválíme plát a vykrajujeme libovolné tvary. Plát si nevyvalujeme moc tenký, aby nám upečené cukroví nepraskalo, je hodně křehounké.
3.
Vykrajujeme proto také raději menší tvary.
4.
Pečeme na 180 stupňů dorůžova. Cukroví se krásně nafoukne.
5.
Obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového cukru.

Od: Šárka75, 19.11.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod celkem
Množství: 50 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 1 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
55.28 kcal
Protein
0.56 g
Sacharidy
z toho cukr
3.72 g
0.03 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
4.10 g
2.58 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama